Es presenta la 4a edició del Festival Essències a Montblanc

Enguany es celebrarà divendres 30 d'agost i dissabte dia 31 d'agost

Montblanc

Es presenta la 4a edició del Festival Essències a Montblanc
Es presenta la 4a edició del Festival Essències a Montblanc | Epi Mestre

La Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc ha acollit l'acte de presentació del Festival Essències 2019 i que serà la quarta edició a la Vila Ducal, amb presència de Josep Andreu i Domingo, alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó Balanyà, 4t Tinent d'alcalde i regidor de Joventut i Turisme, Pere Manresa, director del Festival Essències i Namina, una de les artistes participants en aquesta edició.

 

Ha obert l'acte, l'alcalde de Montblanc que ha agraït la confiança de l'organització en Montblanc, tot afirmant, "potser acabarem sent una referència musical per a tot el país, amb les cites musicals que estem acollint durant l'any" i va refermar el suport de l'Ajuntament i el regidor de Festes en el Festival Essències.

 

Per la seva banda, Oriol Pallissó va afirmar "estic content de presentar la 4a edició després de que l'any passat vam trobar la fòrmula més encertada", tot finalitzant dient que "des de l'Ajuntament sempre tindrem els braços oberts al Festival".

 

Posteriorment, es va projectar un video promocional i acte seguit va arribar la intervenció de Pere Manresa, director del Festival Essències, que va afirmar que "hem trobat un molt bon encaix amb Montblanc i de fet, hem decidit que Montblanc sigui el camp base del Festival a partir d'ara". També va comentar que "enguany, hem canviat els dies i enlloc de dissabte i diumenge, ho farem el divendres 30 d'agost i el dissabte dia 31". També va continuar dient, "cada any hem pujat el nivell dels artistes i pel que fa als preus, busquem únicament cobrir despeses, no pas el benefici". També va informar que els "Truck Food", enguany serien d'empreses locals, apart d'un que vindrà de Valls i oferiran precisament, productes locals.

 

Pel que fa als artistes, divendres 30 d'agost serà la Nit del Jazz, amb The Sey Sisters; Gorka Benítez Trio; Perico Sanbeat Flamenco Quartet i Carles Benavent Trio + Tomasito.

 

La nit de dissabte la protagonitzaran Namina, Gerard Quintana, Xarim Aresté i Quimi Portet.

 

En acabar, Namina va oferir un dels seus temes com avançament de la seva actuació.