Els veïns i veïnes de Passanant i Belltall celebraran aquests dies la Festa Major

A Belltall al festa tindrà els actes centrals el 16, 17 i 18 d'agost, mentre que a Passanant serà el 23, 24 i 25 d'agost. Consulteu aquí els actes.

Comarques

Passanant i Belltall ja tenen a punt el programa de les seves festes majors, la primera a celebrar del 16 al 18 d’agost i la segona el cal de setmana següent, encara que abans el nucli de la Glorieta celebrarà els seus actes festius durant la jornada de la Mare de Déu d’Agost.

El denominador en comú de totes aquestes festes majors són la participació i els actes per a totes les edats on l’organització de les Associacions de Veïns són fonamentals per organitzar i poder viure-les. En elles trobe, diferents àpats de germanor, especialment sopars, com el sopar del dia 15 a la Glorieta, el del 16 a Belltall, o el del 23 a Passanant. Sense oblidar les xocolatades i els vermuts populars . També destaquen els actes infantils, siguin espectacles, inflables, jocs d’oca o tallers.

La música també tindrà el seu grau de protagonisme, com concerts de jazz, concerts mes clàssics, balls de festa major o l’edició “La Nit al Dia” de Passanant el 24 d’agost.

Per acabar, destacar com a personatge popular i mes mediàtic a l’actor Joan Pera que farà el pregó de festa major a Passant a part de representar una còmica obra teatral.

 

A l'apartat de documents d'aquesta notícia hi podreu consultar el programa d'actes