Jornada aquàtica a la piscina de l’Espluga de Francolí

L'activitat es farà el proper 23 d'agost a partir de les 12 del migdia

L'Espluga de Francolí

Jornada aquàtica a la piscina de l’Espluga de Francolí
Jornada aquàtica a la piscina de l’Espluga de Francolí

El 23 d’agost la piscina municipal de l’Espluga de Francolí acollirà “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, una campanya que té per objectiu recollir fons i sensibilitzar a la població sobre aquesta malaltia crònica que efecte el Sistema Nerviós Central.

 

L’activitat començarà a les 12 del migdia i, seguidament, a les 5 de la tarda tindrà lloc el Piscineja, una activitat aquàtica per a infants i joves que també es desenvoluparà a la piscina municipal.

 

Enguany el tema central de la campanya són els símptomes invisibles de la malaltia. Els problemes en l’equilibri, la parla o la mobilitat són generalment els símptomes més visibles de l’esclerosi múltiple. No obstant això, altres símptomes com el dolor, la fatiga crònica, la depressió o les afectacions sexuals romanen invisibles però també afecten el dia a dia de les persones que conviuen amb la malaltia.

 

Aquesta jornada aquàtica és organitzada per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb el PIJ Francolí, l’Associació Juvenil Auvënguen, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Fundació Esclerosi Múltiple.