Els Mossos d’Esquadra imputen un veí de Santa Coloma per provocar un accident i donar positiu al drogotest

Santa Coloma de Queralt

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el passat 23 de gener, un conductor de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de  Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà),com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit.
 
Els fets van ocórrer pels volts de les 10:30 hores del mateix dia 23, a l’autovia A2 en sentit Barcelona, a l’altura del Bruc a la comarca de l’Anoia.
 
Una trucada al telèfon 112 va alertar d’un vehicle que circulava de manera perillosa i posant en greu perill la integritat física de la resta d’usuaris de la via.
 
Diverses patrulles que es trobaven a la zona van efectuar una recerca per trobar el vehicle infractor. Aquest va ser localitzat al cap de pocs minuts a l’àrea de servei del Bruc. El turisme havia provocat un accident, sense ferits, al col·lidir contra un camió de gran tonatge.
 
Els mossos van sotmetre el conductor del turisme a la prova d’alcoholèmia, la qual va resultar negativa. Seguidament van efectuar-li la prova de detecció de consum de drogues i va donar un resultat positiu per consum de cocaïna, amfetamines i metamfetamines.
 
El conductor va ser imputat per un delicte contra la seguretat viària i haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi.