La CUP Montblanc presenta la seva llista a les eleccions municipals encapçalada per Laura Aluja

Montblanc

La Candidatura d’Unitat de Montblanc celebrava aquest divendres dia 27 de març la tercera Assemblea Oberta per tal de preparar les eleccions municipals del proper mes de maig.

L’assemblea va tenir lloc al Casal d’Entitats a les 19.30 h. Després de dues assemblees on s’ha parlat del programa i de les principals propostes i iniciatives a realitzar en cas de treure representació municipal, en aquesta edició, la Candidatura va parlar de les persones que formaran part de l’equip de treball i, per tant, van presentar la seva llista electoral.

L’organització presenta una llista renovada, amb la incorporació de moltes persones noves. Només 5 de les 19 persones que conformen la llista electoral repeteixen respecte a la llista de l’any 2011. 9 dones i 10 homes  configuren l’equip de persones que es presentaran per la CUP a Montblanc.

La llista anirà encapçalada per Laura Aluja i seguida per Roger Sosa, Manel Martínez, Lídia Huguet, Andreu Pallisé i Andreu Campdepadrós. També en formen part, entre d’altres, Núria Foguet, Alexandre Español, Annaïs Sastre, Salvador Mateu, Anna Navarro o Pau Siscart.

El proper pas de la candidatura serà tancar el programa de govern que ha estat preparant al llarg d’aquests mesos. Ho farà properament en una altra assemblea oberta durant el mes d’abril.