Santa Coloma de Queralt engega un concurs de teatre amateur

Santa Coloma de Queralt

Cartell anunciador
Cartell anunciador | Cedida
El grup de teatre Naltrus Teatre organitza la primera edició d’un concurs de teatre amateur a Santa Coloma de Queralt. El grup de teatre colomí engega aquest projecte pioner a la localitat i vol apropar al municipi grups de teatre catalans.

En aquest concurs de teatre hi poden participar totes aquelles agrupacions de caràcter no professional que prèviament, s’hi hagin inscrit i resultin seleccionades. Les places quedarien limitades a sis grups, com a màxim per al Concurs. Les obres que es presentin al concurs han de ser escrites i representades en català. A és, tots els grups hauran de fer constar a la butlleta d’inscripció si tenen o no permís de representació de l’SGAE.  El termini d’inscripció finalitza el dia 31 de maig de 2015.

Les representacions del Concurs de Teatre es realitzaran en diumenge, a les 18 h de la tarda, a partir del mes d’agost (l’última setmana), mes de setembre i el d’octubre. Les dates exactes es comunicaran als grups seleccionats.

L’entitat organitzadora destina als grups seleccionats una subvenció per un import de 400 € per a la representació de cada obra (transport, muntatge, etc...).

El jurat estarà integrat per diversos membres seleccionats per la Comissió Organitzadora. L’acte de cloenda –que es produirà amb la lectura del veredicte del Jurat-, es lliuraran els trofeus i els premis. Es concediran els següents premis com ara a les millors obres, a la millor actriu i actor principals, a millor actor i actriu secundaris, a la millor direcció, a la millor escenografia i un trofeu de “Votació Popular”.

Per a més informació sobre les inscripcions i les bases del concurs, poden consultar a: http://www.teatrenaltrus.wix.com o bé, escriure un correu electrònic a: teatrenaltrus@gmail.com