Activitats d’abril a la Biblioteca Comarcal

Montblanc

Biblioteca de Montblanc
Biblioteca de Montblanc | Marc Lladó
La Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanillas ha programat atractives activitats d’abril, la primera de les quals, arribarà el dia 10, a 2/4 de 7 de la tarda, estant les activitats emmarcades dintre de “Biblioteques amb DO”, a on literatura i món vinícola estaran ben units.

- 10 d’abril: Acte inaugural de Biblioteques amb DO  - Conca de Barberà amb espectacle Corrandes amb DO. In vino veritas de la companyia Corrandes són Corrandes, dedicada a la cançó improvisada. Tot seguit, tast de vins.

- 16 d’abril: Visita escolar dels alumnes de segon de primària de les escoles de Montblanc i lectura del conte El raïm inquiet. A l’acabar un tast de most.

- 24 d’abril: Celebració del 5è aniversari de la Biblioteca. Lectura del conte Sant Jordi i la Princesa, a les 17:30h i a les 19h, actuació de Marcel Gorgori, presentador del programa de TV3, En clau de vi amb l’espectacle La música i el vi. Per assistir-hi cal inscriure’s abans del 17 d’abril.

- 27 d’abril: Troba de clubs de lectura de les biblioteques de la Conca de Barberà amb el llibre Les dones del Principal de Lluís Llach i en acabar, tast de vins.