Setmana santa de ple rendiment turístic a Montblanc

Montblanc

S'ha triplicat el volum de visites guiades de l'any anterior aquesta setmana santa a Montblanc
S'ha triplicat el volum de visites guiades de l'any anterior aquesta setmana santa a Montblanc | Marc Lladó
Finalitzada la setmana santa, l’Oficina de Turisme de Montblanc fa un ràpid balanç de l’activitat turística. Sens dubte, ha estat una bona setmana santa, amb una climatologia que ha afavorit que molts turistes triessin Montblanc i la Conca de Barberà per passar-hi uns dies, i que molts visitants pensessin en la vila com un bon lloc on fer una escapada d’unes hores.

Durant tota la setmana s’han registrat 601 consultes, per tant, s’han atès 1.822 persones. L’any anterior van ser 502 consultes i 1.475 persones, per tant, l’augment és d’un 20%.

Del Divendres Sant al Dilluns de Pasqua, dies de màxima activitat, es van atendre 421 consultes, és a dir, 1.344 persones. L’any passat per les mateixes dates van ser 298 consultes i 937 persones. Per tant, representa un augment superior al 40%.

Pel que fa a les visites guiades, s’ha triplicat el volum de l’any anterior. De les 113 persones s’ha passat a les 380, que s’han repartit entre visites al centre històric, la visita gastronòmica i les visites a les torres.