Santa Coloma de Queralt viu aquest cap de setmana el 7è Mercat d’Època

Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt fa una mirada al passat durant aquest cap de setmana amb la celebració del Mercat d’Època, una festa que enguany arriba a la celebració de la seva setena edició.

Diferents parades omplen la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt durant aquest dissabte 16 i diumenge 17, a més però, s’han organitzat tot un seguit d’actes paral·lels que complementen el cap de setmana.

El matí d’aquest dissabte 16 de maig ha comptat amb la Festa de Sant Isidre a la Cooperativa. Així hi havia la concentració de tractors, la benedicció de la maquinària agrícola sota el campanar, un esmorzar de germanor i una mostra de maquinària agrícola.

Altres activitats, per exemple, seran les passejades amb ruc, l’ofrena a Sant Antoni o el tast de vins i productes de la Vall del Corb. A més, dues exposicions al castell s’inauguraran aquest dissabte a la tarda.

Quant al diumenge hi ha la botifarrada,  la visita teatralitzada i una trobada de motos, cotxes i microcotxes clàssics i històrics. D’altra banda enguany es farà la primera actuació de Balls Populars Colomins, serà a la 1 del migdia a la plaça Major.

Dos actes tradicionals i que apleguen molta gent són la Trobada de puntaires, que es fa coincidir amb el Mercat d’Època i que enguany celebra la XX edició, i el dinar de l’època, que es farà a les 2, a la plaça de l’Església i consistirà en un dinar d’escudella de congre i cassola de tros.

Els actes del 7è Mercat d’Època acabaran amb el Ball amb el conjunt Café Latino, a l’Estrella, a 3/4 de 7 de la tarda.