Èxit de públic al concert inaugural del Cicle de Concerts de Tardor

Santa Coloma de Queralt

Dissabte 3 d’octubre es va donar el tret de sortira d’una nova edició del Cicle de Concerts de Tardor de Santa Coloma de Queralt. 

Enguany, el primer concert va anar a càrrec de Gestions Musicals Núria Morera, amb el quartet de veus “En clau de cor”. Les quatre components del grup formen part del Cor de Noies de l’Orfeó Català, la qualitat musical, doncs, estava més que garantida.

Mitja hora abans del concert, la gent ja començava a arribar, i sense deixar d’entrar gent, poc abans de les 22:00h la Sala ja estava ben plena, a punt per gaudir del concert.

“En clau de cor” van començar molt puntuals, amb una posada d’escena molt elegant, acompanyades amb un piano de cua i amb un escenari decorat molt finament però creant un ambient molt càlid i acollidor (a càrrec de la productora Gestions Musicals Núria Morera). 

El concert va constar de 2 parts: la primera van cantar temes del Renaixement, amb una alta complexitat però amb un gran vistuosisme que no les va deixar fins al final de tot el concert, ja que la segona part constava de temes de compositors catalans (E. Toldrà, Marina Rossell, etc.) però amb una alta complexitat. 

Tot i l’alt nivell i el gran repte que es van posar les components d’En clau de cor, van brodar els temes seleccionats passant amb nota el repte que es van fixar.