Segona edició del cicle infantil “L’hivern és viu” a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

La segona edició del cicle infantil “L’hivern és viu” de Santa Coloma tindrà lloc de l’11 de febrer al 25 de març i segueix amb l’objectiu de crear un espai dedicat als més petits i contribuir al seu desenvolupament personal, social i cultural a través d’una programació d’activitats variada, accessible i de caràcter familiar en els mesos en què el fred atura la diversió i el joc a places i carrers.

El cicle acull quatre propostes, i la primera serà aquest proper diumenge, 11 de febrer, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal l’Estrella, amb el tradicional ball de disfresses infantils amb els coneguts Gil&Ratataplam i Plou i Fa Sol. La segona jornada serà el dissabte 3 de març, i com a novetat es realitzarà un taller de cuina a càrrec de Bet Florensa, al qual us podeu inscriure del 12 al 23 de febrer a l’ajuntament. La tercera sessió, el diumenge 11 de març, estarà dedicada al cinema amb la pel·lícula Tadeu Jones 2: el secret del rei Mides. L’última activitat del cicle serà el diumenge 25 de març amb l’espectacle de titelles La veritable història del rei que tenia el nas vermell. A més a més, arrodoniran aquesta proposta cultural dues activitats més, Cromàtic i Bum Band Percussion, organitzades pel Centre de Recursos Pedagògics de la Conca per als dies 13 i 15 de març. Totes les activitats són gratuïtes, excepte el taller de cuina, que té un preu de 3 euros.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma, i especialment des de la Regidoria de Cultura, s’ha organitzat una nova edició del cicle infantil amb l’esperança de donar continuïtat a una proposta cultural de qualitat que nasqué amb la voluntat d’enriquir la vida familiar i la convivència entre els infants de la
vila.