A consolidar la República

Estem a ben pocs dies que arribin les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest proper 21 de desembre; unes eleccions que per cert han estat convocades per un govern que no és legítim per convocar eleccions al nostre Parlament. Malauradament haurem d’anar a votar, com sempre els demòcrates hem fet, i també ho farem en aquesta contesa electoral que porta incorporada aquest bri d’il·legalitat i il·legitimitat, si tenim en compte que la nostra república ja va ser proclamada en dates que tots recordem. 

De cara, doncs, a aquest proper 21 de desembre, malauradament haurem d’anar tots a votar per consciència i per convicció perquè el govern legítim de la República catalana pugui tornar amb els honors que se li deuen, i per amor i honorabilitat del nostre país. I haurem d’anar a votar també perquè els presos polítics siguin alliberats i també perquè el nostre president legítim, Carles Puigdemont, pugui tornar a agafar les vares d’aquesta flamant república que tots tenim el deure de tirar endavant, una república que legítimament haurà d’acabar sent reconeguda per la comunitat internacional. 

Qui es pensi que aquestes són unes eleccions autonòmiques tenen el GPS de la història ben equivocat, i és que la República avança tant si es vol com si no es vol, i el dia 22 haurà de ser un dia per començar a traçar les línies mestres del futur que com a país independent se’ns ha estat encomanat a partir del referèndum del passat dia 1 d’octubre.
A partir del 22, doncs, entre tots, després del tràngol del dia 21, tirarem endavant la República catalana.