La ZER Poblet inicia els actes del 25è aniversari

Es van fer dues conferències a càrrec de Xavi López, director de l'escola Octavio Paz de Barcelona i exalumne de l'escola de Vimbodí i Poblet

Comarques

Escola de Vimbodí i Poblet
Escola de Vimbodí i Poblet | Marc Lladó

El dimarts 23 i el dimecres 24 de setembre es van organitzar a la ZER Poblet dues xerrades educatives a càrrec de Xavi López, actual director de l'escola Octavio Paz de Barcelona i exalumne de l'escola de Vimbodí i Poblet. La primera xerrada va anar adreçada als mestres de la mateixa ZER, integrada per les escoles de Vimbodí, Blancafort i Vilaverd, i la segona, sota el títol "Preguntes per canviar, preguntes per transformar l'escola", a tota la comunitat educativa.

 

La ZER Poblet celebra aquest curs el seu 25è aniversari, ​en motiu d'aquesta celebració s'han organitzat un seguit d'actes que ​s'aniran duent a terme al llarg del curs i que volen integrar i aplegar el conjunt de la comunitat educativa de les seves tres escoles.

 

La ZER Poblet ha iniciat un procés de transformació educativa encaminada a incloure noves metodologies que fomentin un treball més globalitzat a les aules, on l'alumne se situï al centre dels seus aprenentatges i on es potenciï el treball col·laboratiu i en equip en el marc d'una escola inclusiva. És per això que des d'aquest curs es començarà a treballar en ambients d'aprenentatge a educació infantil i es pretenen integrar les caixes d'aprenentatge a primària els propers cursos.