Pimecomerç signa un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

Acte de signatura
Acte de signatura | Cedida
El president de Pimecomerç Tarragona, Florenci Nieto, i l’alcalde de Santa Coloma de Queralt, Magí Trullols, han signat recentment un conveni entre les dues entitats que representen amb l’objectiu d’establir un marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i la patronal. Aquesta col·laboració s’ocuparà de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat i en benefici de la cohesió territorial en l’àmbit de l’Ajuntament de Santa Coloma.

Les dues entitats han coincidit a afirmar que, per dur a terme aquestes tasques, es fa necessària la participació del teixit comercial del municipi; per això s’han compromès a treballar conjuntament en aquesta direcció per tal d’aconseguir la màxima implicació del teixit comercial de Santa Coloma de Queralt. Per avançar en aquesta línia, Pimecomerç posa a disposició del consistori i dels comerciants del municipi diverses eines com la formació dels empresaris del sector, la informació sobre temes rellevants que els puguin afectar i el suport tècnic, entre d’altres. Tots aquests esforços estan especialment dirigits a potenciar el comerç de proximitat de la localitat i, de retruc, a aportar beneficis en l’àmbit del turisme, ja que un teixit comercial viu complementa de manera perfecta el patrimoni monumental, històric i paisatgístic de Santa Coloma de Queralt.

A l’acte de signatura també van assistir Josep M. Gassó, president de Pimec Conca de Barberà, i Damià Tarragó, delegat territorial, a més de tècnics de comerç de Pimec.