Un veí de Santa Coloma de Queralt detingut com a presumpte autor de cinc delictes de robatori

Santa Coloma de Queralt

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’abril un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), com a presumpte autor de cinc delictes de robatori a interior de vehicle.

 

Aquesta detenció és el resultat de les indagacions portades a terme per agents de la comissaria de Montblanc, arran de la comissió de cinc robatoris a l’interior de vehicles durant la matinada del passat dia 19 de març a la localitat de Santa Coloma de Queralt. Tots els robatoris presentaven el trencament del vidre d’una finestra i de l’interior havien sostret diversos objectes, principalment aparells de radio cd, telefonia, documentació i diners.

 

En el transcurs de la detenció del presumpte autor els agents van localitzar-li a sobre un telèfon mòbil sostret en un dels vehicles.

 

El detingut, el qual ja tenia antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Valls el passat 6 d’abril, essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.