Santa Coloma celebra una nova edició del Mercat d’Època

Santa Coloma de Queralt

Aquest és el vuitè any que Santa Coloma de Queralt celebra el seu Mercat d’Època i, en l’edició d’enguany, la proposta s’ha ampliat oferint més activitats i iniciatives als visitants a la vila. Aquest dissabte 14 de maig es donava el tret de sortida a les activitats, que es duran a terme fins diumenge 15.


Així, a banda de les pròpies parades que conformen el mercat s’ha afegit al cap de setmana “Som terra de Patrimoni”, una jornada dedicada a la mostra del patrimoni històric i cultural. En aquest sentit s’ha preparat una ruta a peu, la Transermites 2016, que s’ha estrenat amb la voluntat d’oferir una passejada tranquil·la, d’uns 10 quilòmetres, amb parades breus en cada una de les esglesioles i ermites que ofereix l’entorn natural de Santa Coloma de Queralt. Aquesta, en la seva primera edició, ha comptat amb una bona participació.


A més, durant el cap de setmana, hi ha una jornada de portes obertes del castell i l’església, visites guiades, degustació del conegut romesco colomí, exposicions, una trobada de puntaires, exhibició de vehicles clàssics, sardanes, espectacles infantils, balls tradicionals... per acabar amb un dinar popular el diumenge al migdia que es clourà amb música i glossa, tot en el marc de la plaça de l’Església.