Els divendres 8 i 29 de juliol torna el Festival Bigoti a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

El Festival Bigoti ja està en marxa a Santa Coloma de Queralt i es celebrarà els divendres 8 i 29 de juliol amb concerts al Pati del Castell a les 22.30h.

El Festival Bigoti és una iniciativa musical impulsada per l’Associació Festes de la Minerva i la primera edició es va celebrar l’any passat amb una acollida molt engrescadora per part del públic assistent.

Divendres 8 es presentarà El regnat de les prostitutes, obra inèdita escrita per l’espilenc Magí Balcells. Seguidament, la terrassenca Gemma Humet oferirà un recital del seu últim treball Si canto enrere. Humet, considerada per molts una de les grans promeses del panorama musical català, es caracteritza per composar unes peces molt austera, properes i íntimes.

D'altra banda, divendres 29, Ramon Pardina visitarà Santa Coloma per presentar El club dels homes amb bigoti. Es tracta d’un recull de contes fascinant, amb molts tocs surrealistes, que recorda els contes delirants de Quim Monzó. A continuació, el grup coral Cor oh! i el Mag Kentta uniran el seu talent per crear un espectacle híbrid: mig màgia, mig cant.