Santa Coloma de Queralt celebra el 5è Mercat de Nadal

Santa Coloma de Queralt

Aquest dissabte 3 de desembre, Santa Coloma de Queralt celebrarà la cinquena edició del Mercat de Nadal.

La jornada se celebrarà principalment a la plaça Major, on trobarem el Mercat de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. Altres activitats que podrem gaudir a la plaça serà de l’Arbre dels Desitjos, que els més petits podran decorar, d’un concert de nadales amb l’Aula de Sons de Montblanc i els Grallers de Santa Coloma. A més a més, durant el matí, hi ha organitzades diferents activitats culturals, des d’una visita guiada gratuïta per l’exposició “Peces del nostre patrimoni”, a càrrec de l’Associació Cultural Baixa Segarra, fins a una visita que inclou la torre del castell dels Comtes i la visita-tast a la Cerveseria Segarreta (té un preu de 5 € i amb reserva prèvia).

A la tarda, a les 5, tindrà lloc una xocolatada, i a les 6 l’encesa de llums de Nadal amenitzada amb el grup SetdeVeu. A més a més, per acabar el dia, a dos quarts de 8 del vespre se celebrarà el sorteig d’una espectacular cistella de Nadal, els tiquets de què es podran comprar durant tot el dia al mateix mercat.

L’activitat ha estat organitzada per diferents productors i artesans locals juntament amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt. Per a més informació us podeu dirigir a www.stacqueralt.altanet.org.