Aquest 17 de desembre, Blanc Mercat a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

Aquest proper dissabte 17 de desembre Santa Coloma de Queralt celebrarà el Blanc Mercat, un mercat de disseny i artesania que tindrà lloc a les instal·lacions de la Segarreta (C/ Nostra Senyora de la Mercè, 25).

Tot plegat serà de les 10 del matí a les 10 de la nit amb diferents activitats. Les inscripcions als tallers es poden fer enviant un correu electrònic a blancmercat@gmail.com o trucant al 618 956 172 / 607 085 638

A les 11h es farà el taller d'enquadernció El Retaller. Té un preu de 10 euros i inclou el material. El taller durarà una hora i mitja.

A les 12h serà el moment dels contes amb Quin Cacau! Es podrà gaudir d'una història narrada per l'autora del llibre Anna Marsal.

A les 13h arribarà el moment de la música amb el concert de Sing Swing.

A les 16h es farà un nou taller, aquest d'automaquillatge, amb Evaorgaestètica. El preu del taller és de 20 euros i inclou el material. El taller durarà una hora i mitja.

A les 19h es farà un nou concert, amb Aina Balasach i versions en acústic.

A les 20h s'acabarà amb més música amb Te jodes y bailas.

Participaran al Blanc Mercat: Mure, Fildecel, El Retaller, Begreen Shop, Fell The Print, El Drac Màgic, Cristina Riambau, Al Aire Libre i Artesania i Maria Soler l'Art de la Conserva.