El Parc de Nadal de Santa Coloma de Queralt serà els dies 28, 29 i 30 de desembre

Santa Coloma de Queralt

Des de fa vint anys l’Ajuntament de Santa Coloma Queralt en col·laboració amb les entitats de la vila organitzen el Parc de Nadal. Enguany es durà terme el 28, 29 i 30 de desembre a la sala annexa del poliesportiu i estarà obert de 4 a 8 de la tarda.

Com és habitual en les últimes edicions, el parc es realitza amb la col·laboració de moltes entitats de la vila.  Els alumnes de 4t de l’Instiut Joan Segura i Valls són els encarregats de realitzar els tallers amb pintures, un photocall i un taller de magnets. L’associació de jubilats, l’AMPA de l’Escola Cor de Roure, l’AMPA del Col·legi Vedrunes i l’Associació de Dones Colomines realitzaran diferents tallers de manualitats, de menjar i de decoració de Nadal. L’AMPA de la llar d’infants El Rossinyol muntarà la ludoteca. Els Amics del Romesco seran els encarregats d’ensenyar als més petits com es fa aquesta recepta tan tradicional. Tampoc hi faltarà l’Escola de Música, que realitzarà un taller de maraques i papiroflèxia.

Pel que fa a les entitats esportives, l’Associació d’Escacs de Santa Coloma tornarà a posar a disposició de tots els infants diferents taulers i uns escacs gegants. El Club de Bàsquet Àguiles organitzarà un 3x3 de bàsquet i els voluntaris del Parc de Bombers seran els encarregats del rocòdrom. La penya blaugrana posarà una porteria en un espai de futbol i el Club BTT Santa Coloma farà un circuit de bicicletes. Infordisa cedirà ordinadors per a jugar en xarxa. Com és habitual aquest últims anys tampoc poden faltar a la cita el castell inflable, els llits elàstics i una atracció de fira.

El dimecres 28 es durà a terme un taller de circ, el dijous 29 un taller de titelles i el divendres 30 a tres quarts de 8 del vespre es farà l’encesa de carretons infantils a càrrec dels Diables Keressus.

El preu d’entrada serà de 3 euros per dia i 8 euros d’abonament. Els menors de 3 anys tindran l’entrada gratuïta.