Santa Coloma de Queralt es prepara per celebrar la Festa de Sant Antoni

Santa Coloma de Queralt

| Frederic Vallbona
La localitat de Santa Coloma de Queralt ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa de Sant Antoni aquest proper dissabte 14 de gener.

Aquesta festa, organitzada per l'Associació Sant Antoni Abat de Santa Coloma de Queralt, és una festa tradicional i anual que es realitza al voltant de la festivitat de Sant Antoni (que és celebra el 17 de gener). Els actes començaran a 2/4 de 12 del migdia amb la trobada a casa de les abanderades Montserrat Escoda Saltó i Teresa Casellas Colau, amb els nens i nenes de la vila i amb l'acompanyament de la Cobla Vents de Riella. Al punt de les 12 del migdia es farà l'ofici solemne i, a continuació, serà el moment de la benedicció dels animals a la Plaça Major, seguit dels tradicionals Tres Tombs.

A 2/4 de 6 de la tarda s'ha previst un concert amb l'Orquestra Nova Saturno al local de l'Estrella. A les set serà el moment d'un ball infantil amb la mateixa orquestra i a la mitjanit també l'Orquestra Nova Saturno serà l'encarregada d'animar el gran ball de gala.