Aquest octubre Santa Coloma acollirà l’esdeveniment esportiu Eternal Running Invencible

Santa Coloma de Queralt

El passat divendres, 10 de febrer, l'alcalde de Santa Coloma, Magí Trullols, la regidora díEsports i Lleure, Lali Masip, i el director i fundador de la competició, Rubén López, es reuniren per formalitzar la col.laboració que permetrà que Santa Coloma de Queralt esdevingui seu de la 12a edició de l'Eternal Running Invencible.

Serà el diumenge 1 d'octubre que la vila es convertirà en l'escenari d'una competició esportiva extrema. L'Eternal Running és una carrera d'obstacles que combina esport i diversió. S'ha celebrat en diferents països del món i gaudeix del reconeixement internacional després d'una ja llarga trajectòria donat que la primera edició tingué lloc l'any 2002. La seva filosofia es basa en fomentar la part lluitadora i de superació dels participants, sense oblidar l'àmbit festiu, ja que no només es premia al més ràpid sinó també al millor disfressat.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt creu que aquest esdeveniment és una oportunitat per donar visibilitat i projecció al municipi.

Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web de l'esdeveniment: www.eternalrunninginvencible.com a un preu de 25 euros (fins al 25 de maig) o 30 euros (a partir del 26 de maig).