Arriba el concurs de cartells, de narrativa i de fotografia de la Festa Major

Santa Coloma de Queralt

Un any més, Santa Coloma de Queralt organitza un concurs de cartells en motiu de la Festa Major. El concurs està promogut per l'antena del coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest concurs té com a finalitat incentivar la participació de professionals i d'artistes novells, i fer així més plural la participació a la Festa Major. El premi consisteix en un premi econòmic de 300€ i el cartell guanyador es farà servir per il·lustrar diferents elements de difusió de la Festa Major.

Com en edicions passades, l'Ajuntament de Santa Coloma també ha organitzat un concurs de fotografia i un de narrativa.  El lema per al concurs de fotografia és Racons d'aigua de la Baixa Segarra, i consta de tres premis, 200€, 150€ i 100€. Els participants al concurs de narrativa podran fer-ho en tres modalitats: categoria A narrativa (extensió mínima 10 pàgines); categoria B narrativa (extensió mínima de 5 pàgines); i categoria C poesia (recull poètic mínim 200 versos). Els treballs han de ser individuals, inèdits, originals i escrits en llengua catalana. Els premis de la categoria A (300€; 200€; 100€); categoria B (lot de llibres valorats en 100€; 75€; 50€); i categoria C (premi únic 150€).

Bases del concurs de fotografia i narrativa es poden consultar a la pàgina web www.stacqueralt.altanet.org.
Els participants poden presentar els seus treballs fins el dia 17 de juliol de 2017 a les oficines de l'Ajuntament de Santa Coloma.