Taller de licor de safrà i ratafia a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

Aquest dissabte 1 de juliol, de 6 de la tarda a 9 del vespre, es realitzarà un taller de licor de safrà i ratafia com un dels actes previs a la festa Som Terra de Safrà, que es realitzarà al novembre a Santa Coloma de Queralt, i de què enguany en serà la tercera edició.

Al taller, a càrrec d’en Guillem i la Natasha d’els Corremarges, els participants aprendran a reconèixer les diferents herbes i plantes, les seves característiques i també diferents receptes que serviran de guia per després elaborar un licor de safrà o una ratafia a gust dels participants. L’activitat s’iniciarà a la font de les Canelles i seguirà a la Sala Fusteria del castell dels Comtes.

El preu del taller és de 20 euros, que inclou tot el material necessari per al taller, i també el licor que cada participant elaborarà i s’endurà cap a casa. La inscripció pot realitzar-se a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme o bé al correu of.turisme@stacqueralt.altanet.org o als telèfons 977 88 00 88 – 977 88 04 78 (ext. 4). Més informació a: www.somterradesafrà.com.