Santa Coloma oferirà una àmplia oferta de visites guiades durant l’estiu

Santa Coloma de Queralt

Els mesos de juliol, agost i setembre, coincidint amb la temporada de més visitants al municipi de Santa Coloma de Queralt, s’ha organitzat un programa de visites guiades per a facilitar la interpretació i el coneixement dels diferents elements històrics i patrimonials.

La visita monumental, la ruta que ressegueix tots els espais més emblemàtics de la vila, s’oferirà tots els dissabtes i diumenges a les 11 del matí. El visitant també podrà descobrir els petits tresors que guarda la recentment inaugurada botiga de cal Jaume Punto, tots els dissabtes i diumenges de dos quarts d’1 a dos quarts de 2 del migdia, i els dimarts i dijous de dos quarts de 7 a dos quarts de 8 de la tarda del mes de juliol. Per als que vulguin descobrir una de les joies de la vila i gaudir d’una vista privilegiada de Santa Coloma, els espera el castell i torre dels Comtes, cada divendres a dos quarts d’1 del migdia.

Per a més informació o per concertar una visita fora d’aquests horaris us podeu dirigir a l’Oficina de Turisme, oberta de dimarts a diumenge de 10 del matí a 2 del migdia, al 977 88 04 78 o al correu electrònic of.turisme@stacqueralt.altanet.org.