Santa Coloma acull concerts del Festival Internacional de Música Costa Daurada

Santa Coloma de Queralt

La violoncel·lista Svetlana Tovstukha
La violoncel·lista Svetlana Tovstukha | Cedida
Santa Coloma de Queralt celebrarà set actuacions dins del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Els concerts s’iniciaran aquest dimarts, dia 11 de juliol, a dos quarts de 9 del vespre al castell dels Comtes de Santa Coloma amb l’actuació de la reconeguda violoncel·lista Svetlana Tovstukha, llicenciada al Conservatori Superior de Música del Kazán i que ha desenvolupat una brillant activitat concertista per tot Europa, fet que l’ha dut a guanyar diferents premis nacionals i internacionals de gran prestigi com All-Russian Cello Competition (Rússia) o Bromley Festival Contest (Regne Unit).

El segon concert serà el dijous 13 de juliol a dos quarts de 9 del vespre al mateix indret, al castell dels Comtes, amb l’actuació del Duo Leopolis, un duet format per violí i piano, la voluntat del qual és divulgar el repertori de compositors representatius com Enric Granados, Enric Morera, Pau Casals, Victor Kosenko i Mykola Lysenko, entre altres.

L’entrada a cada concert té un preu simbòlic de 5 euros, ja que l’objectiu del festival és promoure i divulgar l’oferta musical a la Costa Daurada, més enllà dels epicentres turístics, i donar a conèixer espais i llocs emblemàtics de la zona de l’interior, apropar als estudiants la música en l’àmbit de la interpretació professional, i esdevenir un lloc de trobada d’artistes nacionals i internacionals que mostraran el seu talent en concerts de música de cambra i simfònics. La inauguració del festival serà el dissabte 8 de juliol a Salou amb la Jove Filharmònica de Catalunya.

Tot el programa del festival el podeu trobar a www.saloumusicfestival.com.