Sopa de Cabra a la Festa Major de Santa Coloma

Santa Coloma de Queralt

Sopa de Cabra serà el cap de cartell de la festa major de Santa Coloma de Queralt amb una actuació dissabte 19 d’agost al pati del castell dels Comtes. El concert s’arrodonirà amb el grup de versions Zàping i amb el DJ PDEfa.

La llegendària banda de rock, liderada per Gerard Quintana, va començar a pujar als escenaris fa més de 30 anys, i s’ha consolidat com un dels grups més veterans de Catalunya després del seu retorn l’any 2015 amb el disc Cercles. Són setze els discs publicats, amb un grapat de cançons com l’Empordà, El far del Sud, Camins, Podré tornar enrere o El boig de la ciutat, que s’han convertit en clàssics de la música moderna catalana. En aquesta nova gira, el grup presentarà un nou espectacle basat en els seus grans èxits.

Les entrades ja són a la venda, al preu de 12 euros anticipada i 15 euros a taquilla. Es poden adquirir de forma física a l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, a l’Oficina Jove del Consell Comarcal de Montblanc, al Curucú Bar d’Igualada, al par de les piscines de Cervera i a l’Espai 39 d’Agramunt. Per Internet, ja es troben disponible a la pàgina web de Ticketmaster.