Una jornada dedicada a l’esport i la salut acompanyarà l’Eternal Running Invencible de Santa Coloma

Santa Coloma de Queralt

El dia 1 d’octubre Santa Coloma de Queralt serà la seu d’una competició d’àmbit mundial, l’Eternal Running Invencible, per molts considerada la cursa més divertida del món i que consisteix a superar 10 km i 80 obstacles.

L’Eternal Running és una carrera d’obstacles que combina esport i diversió. Celebrada en diferents països del món, gaudeix de reconeixement internacional i compta amb una llarga trajectòria; la primera edició va tenir lloc l’any 2002. La seva filosofia es basa a fomentar la part lluitadora i de superació dels participants, sense oblidar l’àmbit festiu, ja que no només es premia el més ràpid sinó també el millor disfressat.

Un dels principals atractius de la cursa són els obstacles, ja que per aconseguir el títol honorífic d’Invencible caldrà arribar a la meta i superar les dures proves que formen el recorregut: 80 obstacles, tots ideats per desfiar i divertir el participant. Entre els més originals i populars trobem el camió de palla, el tobogan invencible, la tela d’aranya o la zona d’espuma.

Aquest gran esdeveniment esportiu, que preveu que acudeixin al municipi més de 1.500 persones, s’acompanyarà amb una jornada dedicada a l’esport i salut, titulada Activa’t i que se celebrarà el dia previ a la competició, el dissabte 30 de setembre. Aquesta jornada té com a objectiu promocionar hàbits de vida saludables, potenciant l’alimentació equilibrada amb activitat física adient a cada grup d’edat. S’han programat diferents activitats, entre les quals una ruta a peu, xerrades vinculades al món de l’esport i la muntanya, l’alimentació o teràpies alternatives.

El cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre, Santa Coloma de Queralt viurà dos dies immersa en el món de l’esport i la salut, donant a conèixer els avantatges de la pràctica de l’activitat física i amb la celebració d’un dels esdeveniments esportius de gran abast com és l’Eternal Running Invencible. Si voleu participar-hi trobareu tota la informació a la pàgina oficial www.eternalrunninginvencible.com i a www.stacqueralt.altanet.org, i també a les xarxes socials.