Torna el Parc de Nadal de Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

Com cada any l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, amb el suport del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb la col·laboració de més d’una quinzena d’entitats locals de la vila, organitza el Parc de Nadal. Aquest any es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre a la sala annexa del poliesportiu en l’horari habitual, de 4 a 8 de la tarda.

El preu de l’entrada, que no ha variat respecte l’any passat, es manté en 3 €/1 dia i un abonament de 8 €/3 dies. Els menors de 3 anys tindran l’entrada gratuïta.

El Parc de Nadal acollirà inflables, cadires voladores i llits elàstics, a més a més d’ordinadors que cedeix l’empresa Infordisa. Les entitats locals de Santa Coloma realitzaran diferents tallers: esportius, de manualitats i de gastronomia; una zona de psicomotricitat per als més menuts, i activitats de tot tipus. Els alumnes de 4t d’ESO tindran un servei de bar i dinamitzaran el photocall.

Aquest any cada dia es durà a terme un espectacle de cloenda a tres quarts de 8: dimecres els Grallers de Santa Coloma, dijous Batucada amb el grup Ben Sonats i l’últim dia encesa de carretilles infantils a càrrec dels Diables Keresus.

Per altra banda, a la Sala Gran del castell dels Comptes el dissabte 30 a les 7 de la tarda hi haurà concert de Nadal de CORxeretes i diumenge 31 a les 12 del migdia, contacontes: Contes pel nas fred.