Dissabte, dia 13, festa de Sant Antoni a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

La localitat de Santa Coloma de Queralt ja ho té tot preparat per a la celebració de la festa de Sant Antoni, que tindrà lloc aquest dissabte, dia 13 de gener.

Aquesta festa, organitzada per l’Associació Sant Antoni Abat de Santa Coloma de Queralt, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, és una festa tradicional i anual que es realitza al voltant de la festivitat de Sant Antoni (que se celebra el 17 de gener). Els actes començaran a dos quarts de 12 del migdia amb la trobada a casa de l’abanderat Josep Soler Casellas, a la plaça de Catalunya, amb tots els nens i nenes de la vila i amb l’acompanyament de la Cobla Ciutat de Manresa.

A les 12 del migdia es farà l’ofici solemne amb la participació de la Cobla Ciutat de Manresa i, a continuació, serà el moment de la benedicció dels animals a la plaça Major, seguida dels tradicionals Tres Tombs. El recorregut serà: plaça Major, raval de Cervera, raval de Jesús, carrer de la Plana, carretera de la Llacuna, carretera d’Igualada, carrer Sant Vicenç, carretera de Montblanc, plaça del Portal, carrer del Mig i plaça Major. En acabar hi haurà refresc popular a la mateixa plaça Major i dinar dels traginers. També es farà entrega d’un obsequi de la festa a tots els qui portin algun animal a beneir.

A dos quarts de 6 de la tarda hi haurà un concert amb l’Orquestra Venus al local de l’Estrella. A les 7 serà el moment d’un ball infantil amb la mateixa orquestra i a la mitjanit també l’Orquestra Venus serà l’encarregada d’animar el gran ball de gala (preu: 10 euros).