Ferran Civit encén les xarxes fent pensar que porta Carles Puigdemont cap a Catalunya

L'Espluga de Francolí

Un dels tuits publicats per Ferran Civit
Un dels tuits publicats per Ferran Civit | @CivitiMarti ‏
El diputat espluguí d’ERC Ferran Civit ha viatjat a Bèlgica i, a través de les xarxes socials, ha anat relatant el seu recorregut, concretament el viatge de tornada a Catalunya.

Així, per exemple, aquest dilluns, 29 de gener, publicava un tuit en què explicava: “Iniciem operació retorn ben carregats des de Bèlgica. Esperem que no ens interceptin” i, tot seguit, un altre missatge que deia: “Toca descansar, perquè el viatge serà llarg i el ple del Parlament serà dur”, amb la foto d’una persona asseguda al seient del copilot però en què no es pot reconèixer de qui es tracta.

A mesura que s’acostaven a terres catalanes seguia la retransmissió del viatge via Twitter, en què exposava que no es trobaven amb cap incidència, això sí, recalcant que “tot segueix el previst amb el paquet a dins”. D’aquesta manera Ferran Civit provocava un bon nombre de comentaris, retuits i piulades a les xarxes, com si el diputat estés portant Carles Puigdemont cap a Barcelona, on aquest dimarts s’ha de celebrar el ple d’investidura. Els missatges acabaven amb una imatge de Barcelona i el tuit “arribats i entregat el paquet”.