Dani Albero i Tòlia i les Guineus enceten el cicle “Al Caliu”

L'Espluga de Francolí

Aquest diumenge ha donat el tret de sortida una nova edició del cicle "Al Caliu". El concert es feia al Casalet de l'Espluga de Francolí, a partir de les 18.30 h, amb el reusenc Dani Albero i el grup de folk rock Tòlia i les Guineus. Aquesta és la sisena edició del cicle i comptarà amb concerts cada setmana fins el 24 de març.

Els orígens d’aquest cicle musical els trobem el 2012, arran del retrobament de diferents músics amb projecte artístic propi al festival de música i cantautors Riubombori, organitzat per la Cultural Jordi Francolí. Arran d’aquesta trobada, diferents cantautores van decidir unir-se per crear un cicle on fomentar la música d’autor els mesos d’hivern, quan menys activitats culturals programades hi ha. Aquell mateix hivern naixia Al Caliu.

El proper concert serà el diumenge 4 de març a les 18 h al Teatre Principal de Valls i el dissabte 10 de març a les 20 h al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc. El concert de final de cicle serà igual que l’any passat, es repetirà l’experiència de compartir la música a l’aire lliure en un espai tan emblemàtic com és la plaça de Cal Torres de la Riba el proper 24 de març a les 18 h.

Les entrades a tots aquests concerts són gratuïtes i l’organització proposa al final de l’espectacle l’opció de taquilla inversa per col·laborar en aquest cicle musical autogestionat.