Acaba un cap de setmana amb el llibre com a protagonista a Montblanc

Aquesta ha estat la tercera edició de Montblanc Vila del Llibre

Montblanc

Acaba un cap de setmana amb el llibre com a protagonista a Montblanc
Acaba un cap de setmana amb el llibre com a protagonista a Montblanc | Foto © Marc Lladó Quadrat

Montblanc ha celebrat aquest cap de setmana la tercera edició de la Vila del Llibre. Taules rodones, presentacions, exposicions, tallers i diverses activitats entorn al llibre han fet que Montblanc esdevingui el booktown del Camp de Tarragona. Tot això quan falta just un mes per la diada de Sant Jordi.

 

El bon temps ha acompanyat i els lletraferits han pogut gaudir d'un cap de setmana literari. Noms coneguts com Jordi Cabré, Joan Margarit, Margarida Aritzeta o Rafel Nadal, han passat per aquesta tercera edició de la Vila del Llibre de Montblanc. També hi ha hagut espai pels més petits, amb presentacions de llibres amb autors de la Conca de Barberà com és el cas de la Cantata de la llegenda de la princesa i Sant Jordi, o el conte La Mariona i la capseta màgica. També amb regust de casa hi havia el recital poètic previ a l'acte d'inauguració de divendres o la presentació d'un assaig biogràfic de Maties Palau Ferré.

 

La Vila del Llibre medieval tanca aquest diumenge amb una taula rodona sobre història. Amb també un dels actes destacats ja que es compta amb Rafel Nadal presentant "El fill de l'italià", premi Ramon Llull 2019.