Els cors de cambra de l’escola West London del Regne Unit delecten el públic montblanquí

El concert ha tingut una finalitat benèfica

Montblanc

Els cors de cambra de l’escola West London del Regne Unit delecten el públic montblanquí
Els cors de cambra de l’escola West London del Regne Unit delecten el públic montblanquí | Foto © Marc Lladó Quadrat

L’església de Santa Maria de Montblanc ha acollit aquesta tarda-vespre, un concert de gran qualitat protagonitzat pels cors de cambra de l’escola West London del Regne Unit, que ha motivat que siguin moltes les persones que s'han donat cita en aquest temple montblanquí.

 

Aquesta ha estat una iniciativa benèfica per tal de recollir donatius per col·laborar en el projecte educatiu Aula Compartida. La finalitat del concert ha estat recollir fons per fer sostenible el programa d’acompanyament que actualment dona servei a més de 150 professors hondurenys, que confien en l’educació i en les seves capacitats per formar els infants i joves: el futur del seu país.

 

Els joves intèrprets de l’escola West London han participat en nombrosos concerts, alguns retransmesos per la BBC, i en ocasions en col·laboració amb altres cors de prestigi, com el concert retransmès en directe a l’auditori Barbican de Londres, juntament amb el cor del King’s College de Cambridge, i també al Royal Albert Hall. El 2018 el cor va substituir els cors professionals de l’abadia de Westminster i de la catedral de Salisbury en els serveis religiosos diaris d’ambdues esglésies. En la seva darrera gira a l’estranger, el cor va anar a París per cantar a la catedral de Notre-Dame i a la Madeleine. Ed Watkins, organista assistent al Queen’s College de la Universitat de Cambridge, acompanyarà diferents peces amb l’orgue barroc de l’església de Santa Maria de Montblanc.