Montblanc viu una nova activitat de #Safrània365, la Vermutada Popular i Musical

Organitzada els migdies del 20 i 21 d'abril, a la plaça del celler modernista

Montblanc

Montblanc viu una nova activitat de #Safrània365, la Vermutada Popular i Musical
Montblanc viu una nova activitat de #Safrània365, la Vermutada Popular i Musical | Foto © Marc Lladó Quadrat

Aquest cap de setmana de la Setmana Santa torna a Montblanc #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat. Així, els migdies del 20 i 21 d'abril, dissabte i diumenge de Pasqua, té lloc la quarta edició de Vermutada Popular i Musical.


La Vermutada Popular i Musical és la segona activitat de #Safrània365 d'aquest 2019. L'acte d'aquest cap de setmana s'ha organitzat en col·laboració amb La Conca 5.1 que ja s'encarregà de coordinar les vermutades de 2016, 2017 i 2018. Com l'any passat, el lloc escolio ha estat la plaça del celler modernista. 


Permetien tastar vermuts la Cooperativa Vinícola de Sarral, el Museu del Vermut de Reus, On the Rocks de Vimbodí i Vermut Montseta de Valls. També es pot comptar amb els productes de proximitat de la Cooperativa Fet a la Conca. Tots els tastets tenen el preu de 2€, enguany amb la novetat que hi ha gots commemoratius. Amb cada got s'obsequia els visitants amb una bossa de patates personalitzada.


L'activitat es fa entre les 11,30h i les 14,00h., amb música amenitzant els tastets. També amb un taller gratuït de cuina mediterrània amb la cooperativa l'Aresta de Santa Coloma de Queralt i adreçat als més petits.