Aquest dimarts s’inaugura a Barcelona una exposició retrospectiva de Terrània

Montblanc

Aquest dimarts 2 de setembre a les set de la tarda tindrà lloc a Barcelona la inauguració de la primera exposició retrospectiva de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que romandrà oberta fins al 3 d’octubre a la seu de l’Associació de Ceramistes de Catalunya.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu; la regidora de Turisme, Ariadna Ferrer, i el president de l’Associació de Ceramistes de Catalunya, Claudi de José.

L’exposició és una proposta de l’ACC en reconeixement a la trajectòria del festival que s’inicià a Montblanc l’any 2003 i que enguany arriba a la dotzena edició, prevista per als dies 26, 27 i 28 de setembre.

Les peces que s’exposaran pertanyen al fons artístic que l’Ajuntament de Montblanc ha anat adquirint al llarg de les onze edicions celebrades fins ara i que consta de prop de mig centenar de peces d’allò més variades.

La tria de les peces que es podran veure s’ha fet en col—laboració de la ceramista Rosa Cortiella i dels ceramistes locals que any rere any s’impliquen activament en l’organització del festival. Junt amb el personal de l’Oficina de Turisme de Montblanc han estat els encarregats d’embalar i transportar unes peces molt delicades.

L’acte d’inauguració servirà per presentar el programa del festival que ja ha estat editat i està disponible a l’Oficina de Turisme de Montblanc.