Aquest divendres 5 de setembre, assaig de la “V” a Montblanc

Montblanc

Cartell de l'acte, obre d'Adam Fabra
Cartell de l'acte, obre d'Adam Fabra | Cedida
L’Assemblea Nacional Catalana de la Conca de Barberà ha organitzat per aquets divendres 5 de setembre un assaig de la “V” que es farà a Barcelona l’11 de setembre per mostrar suport a la consulta del 9 de novembre.

La “V” de Montblanc es farà a la plaça de Sant Francesc a les 7 del vespre.  Un acte que serà un darrer impuls i una demostració de força de l’independentisme de la Conca de Barberà, a les vigílies de la Festa Major de Montblanc i, sobretot, a la transcendental diada de l’11 de setembre de 2014.

L’ANC de la Conca ja ha organitzat actes massius com el passat 20 de juliol de 2013 on més de 2.000 persones van encerclar la muralla de Montblanc, o la marxa que va recórrer Montblanc, l’Espluga de Francolí i Poblet  l’1 de setembre de 2012 o les enceses d’espelmes a les places de diversos pobles.

L’acte comptarà amb la presència i els parlaments de Ferran Civit i Lluís Llach.

Per altra banda, cal recordar que el cartell per aquesta vesprada independentista a Montblanc és obra del montblanquí i col·laborador de Nova Conca, Adam Fabra. Un cartell que mostra la muralla de Montblanc, en forma de V, amb el dibuix de l’estelada.