Enguany Clickània se celebrarà, per primer cop, durant dos caps de setmana

Montblanc

Edició anterior de Clickània
Edició anterior de Clickània | Marc Lladó
La setena edició del Festival de Clicks de Playmobil, Clickània, que té lloc anualment a Montblanc, se celebrarà aquest any els propers 11, 12, 18 i 19 d’octubre amb la novetat principal que passa a fer-se durant dos caps de setmana.

El certamen ja ha començat a agafar forma i, de fet, ja s’han iniciat les inscripcions per al Concurs de Diorames, una de les activitats realitzades dins el festival organitzat amb col·laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc i l’Associació Juvenil Barjaula.

En l’edició del 2013, el concurs de diorames es va fer per primera vegada a l’antic hospital de Santa Magdalena. L’èxit d’acollida d’aquest espai ha fet que enguany s’hi hagi tornat a programar el concurs, tant l’exposició dels diorames com l’acte de lliurament de premis.

Els interessats a participar en aquest concurs de Diorames poden consultar-ne les bases a www.montblancmedieval.org i a www.barjaula.cat.

Recordem que el Festival de Clickània està inclòs dins les activitats de tardor que organitza l’Ajuntament de Montblanc, junt amb Terrània i la Fira de Sant Martí.