Jornada de portes obertes als molins de la vila de Montblanc demà dissabte

Montblanc

Camp de treball realitzat aquest estiu
Camp de treball realitzat aquest estiu | Cedida
Els Molins de la Vila de Montblanc obriran aquest dissabte 20 de setembre per oferir l’oportunitat a aquells que ho desitgin de fer una visita guiada per aquest espai de gran interès històric. Les visites es podran fer de cinc a sis de la tarda d’aquest dissabte.

Els Molins de la Vila de Montblanc estan formats per dos antics molins fariners situats a la confluència dels rius Francolí i Anguera, allà on al segle XI s’hi establí Duesaigües (després anomenant Vilasauba), precedent de la vila de Montblanc.

Per tal de condicionar l’entorn i fer més agradable l’estada i la visita, el passat mes de juliol es va dur a terme un camp de treball organitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Una vegada recuperat l’entorn, des de l’Ajuntament de Montblanc es vol activar l’ús d’aquest espai. És per això que s’hi tornaran a fer visites guiades per a escolars i s’incorporaran els Molins de la Vila a noves visites guiades temàtiques que estan elaborant els Guies de Montblanc junt amb l’Oficina de Turisme.