Més vendes i més visitants en la 12a edició del Festival Internacional Terrània

Montblanc

Valoració positiva de les xifres de l'edició d'enguany
Valoració positiva de les xifres de l'edició d'enguany | Marc Lladó
Diumenge 28 de setembre, a les vuit del vespre, tancava portes la 12 a edició del Festival Internacional de Ceràmica Terrània, una edició que ha comptat amb un major nombre de visitants i també de vendes.

Així, malgrat la pluja del diumenge s’ha incrementat en un 10% els visitants al Festival, ja que es va arribar a les 7.800 persones (l’any passat les xifres rondaven els 7.000).

També, segons s’apunta des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, les vendes han superat les de l’edició anterior, arribant als 19.800 euros.

L’opinió generalitzada entre els visitants i compradors ha estat que el nivell dels ceramistes participants tornava a ser molt alt i amb peces molt atractives.

A més, cal valorar que el certamen enguany aportava algunes novetats, com l’estrena d’un nou espai, el claustre de Sant Francesc, lloc on es feien tallers i demostracions en directe. També s’ha comptat amb un espectacle itinerant amb el grup Ignacio, que va fer Gelats Calents pels carrers de la capital de la Conca de Barberà.

D’altra banda, paral·lelament al Festival, hi ha hagut exposicions i també el concert de dissabte al vespre amb Stromboli Jazz Band.

Recordem que Terrània és la primera de tres grans fires que s’organitzen a Montblanc durant la tardor. Aviat es podrà gaudir dels clicks de Playmobil amb el Festival Clickània, els dies 12 i 13 d’octubre. Més tard vindrà la Fira gastronòmica de Sant Martí, els dies 1, 2 i 3 de novembre.