El 14 i 15 de maig, nova edició del Mercat d'Època a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt ja es prepara per a la VIII edició del Mercat d’Època. Aquest tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig.

 

Aquesta nova edició engega amb un ànim d’emprendre una línia de millora i ampliació de la fira. Així, s’hi afegeix “Som terra de Patrimoni”, una jornada dedicada a la mostra del patrimoni històric i cultural.


Santa Coloma gaudeix d’una riquesa monumental digna de ser visitada i, per això, s’ha preparat una ruta a peu que vol ser ben diferent de les que s’ofereixen habitualment, la Transermites 2016, que s’estrena amb la voluntat d’oferir una passejada tranquil·la, d’uns 10 quilòmetres, amb parades breus en cada una de les esglesioles i ermites que ofereix l’entorn natural de la nostra població.


A la vila s’oferirà l’ampli Mercat d’Època de productes locals i forans, que quedarà reforçat amb una jornada de portes obertes del castell i l’església, visites guiades, degustació del conegut romesco colomí, exposicions, una trobada de puntaires, exhibició de vehicles clàssics, sardanes, espectacles infantils, balls tradicionals... per acabar amb un dinar popular que es clourà amb música i glossa, tot en el marc de la plaça de l’Església.