La Diputació i l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt vetllen per la prevenció d'incendis forestals

Santa Coloma de Queralt

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt han signat recentment un conveni de col·laboració per impulsar actuacions en matèria de prevenció d'incendis forestals al territori. L'acord, subscrit pel president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde de Santa Coloma de Queralt, Magí Trullols, estableix l'aportació de 23.000 euros que es destinaran a la substitució d'un punt d'aigua al terme municipal de Santa Coloma de Queralt.

 

En concret, l'aportació de la Diputació servirà per dur a terme les obres de millora d'aquest punt d'aigua, que forma part de la Xarxa Bàsica de prevenció i extinció d'incendis forestals de les comarques de Tarragona, ja que es tracta d'una bassa prioritària per la seva situació estratègica.

 

La Diputació de Tarragona té entre els seus objectius garantir la conservació, protecció i millora de l'entorn natural de la demarcació i, en concret, dels terrenys forestals, infraestructures naturals bàsiques del territori com a font de recursos naturals i com a proveïdors de múltiples serveis ambientals. És per aquest motiu que la institució destina recursos a la prevenció d'incendis arreu de la demarcació, i de forma especial en aquells punts de més risc.