Santa Coloma acollirà el Tros Food Vall del Corb

Santa Coloma de Queralt

El dissabte 19 de maig, Santa Coloma de Queralt celebrarà el Tros Food Vall del Corb, una iniciativa gastronòmica i turística que pretén donar a conèixer els paisatges del riu Corb a través d’un tast dels productes que s’hi elaboren.

La iniciativa va néixer l’any 2016, i en aquesta tercera edició Santa Coloma de Queralt en serà el punt de sortida i arribada. Sota el lema “7 cuiners + 9 cellers + 40 productors + 1 paisatge”, l’Associació Vall del Corb, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, han preparat un itinerari circular d’uns 13 km aproximadament, que recorrerà el territori que veu néixer el riu mentre assaborim fantàstics plats elaborats per cuiners i cuineres de la contrada amb productes de la vall i acompanyats, com no podria ser d’una altra manera, de cervesa i vins del Corb.

Els plats que es podran degustar aquest any a les diferents parades al llarg del recorregut són diferents pans, olis d’oliva, embotits, allioli de llet de cabra i safrà colomí, maridat amb cervesa artesana; cocs variats amb vermut; amanida de les productores de la Vall amb vi blanc; romesco colomí amb vi rosat; canelons de xai amb calçots amb vi negre; pastís de poma amb vi escumós i infusions d’herbes de la Vall amb mel i galetes.