L’Ajuntament de Santa Coloma i Concactiva col·laboren per crear llocs de treball

Santa Coloma de Queralt

La col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i Concactiva torna a donar fruits, aquest cop amb la creació de tres nous llocs de treball destinats a persones a l’atur i amb dificultats per trobar feina.

L’Ajuntament colomí porta anys demostrant el seu compromís amb la creació d’ocupació, col·laborant anualment des de l’any 2013 amb contractacions de joves i persones en situació d’atur de llarga durada mitjançant el programa Joves per l’Ocupació i, des de l’any passat, també amb el programa 30 Plus, destinat als majors de 30 anys. A aquests programes de creació d’ocupació, s’hi sumen els plans d’ocupació que gestiona Concactiva i que cada any donen feina a persones de la Baixa Segarra amb una situació social i laboral de risc.

Aquest 2018, les dues entitats han convocat un procés de selecció, que s’allargarà fins al 25 d’abril, de tres treballadors i treballadores per a l’empresa municipal Elèctrica de Santa Coloma, per proporcionar a persones que es troben en situació d’atur la possibilitat de tornar al mercat laboral mitjançant un contracte de sis mesos i un curs de formació adequat al sector del manteniment i la logística.

Totes les persones interessades en aquesta oportunitat es poden adreçar a les oficines del Consell Comarcal de la Conca de Barberà de Santa Coloma, al pati del Castell. La novetat d’aquest any respecte a l’any passat és que l’oferta també està destinada a joves de 18 a 30 anys, i no només als majors de 30. Així, al programa 30 Plus, que ja es va dur a terme l’any passat, s’hi ha sumat el programa Fem Ocupació per a Joves, de característiques similars però destinat al sector juvenil de la població. Ambdós programes estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.