L'Ajuntament de l'Espluga convoca un concurs per triar el cartell de la Festa Major 2018

L'Espluga de Francolí

L’Ajuntament de l'Espluga de Francolí convoca el Concurs de Cartells per la Festa Major 2018. Aquest s'organitza des de la regidoria de Festes i és la tercera vegada que s'organitza.

Poden presentar-se propostes totes les persones residents a la Conca de Barberà, presentant un sol disseny (original i inèdit) per participant. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ser reproduïda i impresa a quatre colors, en dimensions DINA3 en disposició vertical i on hi haurà d'apareixer "Festa Major Espluga de Francolí", "Del 25 al 30 de juliol de 2018" i l'escut de l'Espluga de Francolí.

Les propostes es poden presentar a l'Ajuntament de l'Espluga fins el 18 de maig a les 12 h del migdia i el jurat, format per diferents membres de l'Ajuntament, escollirà el guanyador tot i que també pot declarar el premi desert. El guanyador rebrà un premi de 300 euros i es podran concedir mensions especials, sense dotació econòmica, si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho mereixen, sempre a consideració del jurat, sempre a consideració del jurat. El veredicte del concurs es donarà a conèixer al ple del mes de maig i les obres presentades restaran exposades a la Biblioteca Pública Mossèn Ramon Muntanyola fins el dia 30 de juny. El premi s'entregarà al guanyador del concurs el divendres de Festa Major durant el concert-vermut.