Obertes les inscripcions per participar al Riubombori 2018

L'Espluga de Francolí

La Cultural Jordi Francolí obre inscripcions als grups musicals i cantautors interessats a participar en el Festival Riubombori 2018 que se celebrarà el 7 de juliol al jardins dels Francolins de l’Espluga de Francolí.

Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari que trobareu a l’enllaç: http://bit.ly/Inscripcions_Riubombori2018, a la web de l’entitat o a les seves xarxes socials. El termini finalitzarà el dia 16 de maig.

En aquesta edició torna el Reconeixement Jordi Francolí, un guardó creat l’any 2017 per tal d’assolir un pas més en l’evolució del Festival Riubombori. El cantautor/a o la formació musical premiada, s’endurà un guardó, la difusió de la concessió, i una actuació remunerada dins la programació musical comarcal, aquest any, com a novetat, serà el dissabte 28 de juliol, en el marc de la Festa Major de l’Espluga de Francolí. 

El Riubombori 2018 augmenta la dotació econòmica als grups participants  que percebran un premi amb major quantia per haver passat el procés de selecció. L’organització també presenta una altra novetat: la gravació d’un single als Bucs de Reus. Amb aquesta iniciativa La Cultural pretén millorar i proposar una oferta més atractiva al públic, que tot i consolidat, es busca que creixi.