L'Espluga inaugura el nou Pavelló d'Esports

L'Espluga de Francolí

Aquest dissabte, 5 de maig, l’Espluga de Francolí ha tallat la cinta inaugural del nou Pavelló Municipal d’Esports, en un cap de setmana ple d’activitats esportives, ja que s’ha fet coincidir la data amb la celebració del Dia Espluguí de l’Activitat Física.

La inauguració tenia lloc al migdia, a càrrec del Sr. Joaquim Nin i Borredà, secretari general de Presidència de la Generalitat de Catalunya, i el Sr. Gerard Martí Figueras i Albà, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. També hi han participat els representants de les diferents entitats esportives del municipi i membres del consistori espluguí.

Tarda d'activitats esportives
Per aquesta tarda, a partir de dos quarts de cinc, es comptarà amb una exhibició de futbol sala a càrrec de la UE l’Espluga, seguida d’una demostració de partits de dobles de tennis taula a càrrec del Club Tennis Taula Espluguí.

A tres quarts de 6 de la tarda arribarà el torn de l’hoquei, amb els partits que enfrontaran l’Hoquei Casal de l’Espluga contra el CP Caldes de Malavella i l’HC Valls respectivament.

Per finalitzar el Dia Espluguí de l’Activitat Física, a partir de les 8 del vespre, i al mateix pavelló, es podrà gaudir d’activitats esportives com ara zumba, obertes a tot el públic i totalment gratuïtes.

Diumenge al matí, coincidint amb la celebració dels 25 anys de l’empresa d’oci i aventura Drac Actiu, es podrà gaudir de vol amb globus aerostàtic, tir amb arc, activitats d’escalada i una treko en format score en la qual podran participar gratuïtament tots els assistents.