Molt bon concert dels 10 anys de vida de l'Orquestra Simfònica TLP, amb sorpreses incloses

L'Espluga de Francolí

L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument (TLP) de l’Espluga de Francolí ha ofert enmig d'una molt bona presència de públic, el concert “#10AnysSensePols”, davant el Celler Cooperatiu de l’Espluga. 

El concert ha estat plegat de sorpreses, amb músics que al llarg dels 10 anys de vida han passat per l'Orquestra, s'ha interpretat una peça conjunta amb el Cor TLP i s'ha projectat el vídeo “#10AnysSensePols”, protagonitzat pels actuals músics de l’orquestra. 

Aquest acte ha servit per cloure la celebració del 10è aniversari de la formació, que ha comportat un any ple d’activitats i concerts que han posat de manifest la rellevància de l’orquestra en el panorama musical i cultural de la Conca.

Els 10 anys sense pols
L’Orquestra TLP tanca una temporada especial degut al seu aniversari en la qual ha fet set actuacions en diverses poblacions i s’ha renovat el repertori. Les activitats més destacades de la temporada han estat la sortida de cap de setmana a la Vall de Boí i també el concert conjunt amb la Banda Unió musical al Teatre Tarragona. 
L’Orquestra TLP
L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument és una formació musical que va néixer al municipi de l’Espluga de Francolí l’any 2008. L’objectiu de l’entitat és agrupar en una orquestra antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca i apropar la música a tots els col·lectius possibles. L’Orquestra porta més de cinquanta actuacions a l’esquena, les quals han tingut lloc en diverses poblacions de la Conca de Barberà i també en comarques veïnes.