L’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí celebrarà els concerts de fi de curs

L'Espluga de Francolí

Aquest dissabte, 9 de juny, l'Escola Municipal de Música de l'Espluga de Francolí celebrarà els actes de final de curs, en dos concerts que tindran lloc al Teatre del Casal.

El primer concert tindrà lloc a les 12h del migdia, i sota el títol de “Grans Hits Històrics" es farà un repàs a una peculiar història de la música interpretant obres del renaixement, barroc, classicisme, romanticisme, swing, blues, funky i música actual. Aquest concert comptarà amb la presència d’un total de 82 músics a l'escenari, tots ells alumnes de l'Escola Municipal de Música de l'Espluga de Francolí, de l'Escola de Música de Ponts i de l'Escola de Música d'Oliana.

A les 17h de la tarda serà el torn del segon concert, en aquest cas titulat "Les Vostres Cançons" on els alumnes de sensibilització i dels 3 cors de l'Escola interpretaran cançons que els mateixos pares i mares de l’alumnat han proposat.

L’Escola Municipal de Música compta actualment amb un centenar d’alumnes que setmanalment assisteixen a les classes, ja siguin de sensibilització i llenguatge musical, cant coral, música per nadons, música de cambra, conjunt instrumental, piano, violí, violoncel, guitarra clàssica, flauta travessera, clarinet, guitarra elèctrica, baix elèctric o bateria, totes elles impartides pels 8 professors de l’Escola, sota la direcció de Sara Hernández.

L’objectiu principal de l’Escola Municipal de Música espluguina és que els alumnes puguin assolir el nivell bàsic d'interpretació musical i tocar el màxim en grup en el cas de l’alumnat de nivell elemental, aprofundir en l’aprenentatge de la interpretació musical en el cas de l’alumnat de nivell mitjà i pel que fa a l’alumnat del programa lliure i d’adults, atenent que no es volen seguir els estudis reglats, oferir la possibilitat de formar-se musicalment en l’instrument desitjat .