El popular joc de l'assassí de la pastanaga arriba a l'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí

L'emocionant joc de l'"Assassí de la pastanaga" arriba a l'Espluga de Francolí amb el nom de "La pastanaga Espluguina".  Tindrà lloc del 14 al 22 de juliol, amb motiu de la Setmana de la Joventut. Hi podrà jugar qualsevol persona major de 16 anys (nascuts a partir del 2002). I caldrà estar bona part del temps present a l'Espluga de Francolí durant els dies que dura el joc. La participació és gratuïta. 

El joc consisteix en anar eliminant els altres participants sense ser eliminat ("mort"). S'eliminen tocant amb una pastanaga a l'esquena de l'objectiu. La víctima entrega la seva targeta a qui la tocat amb la pastanaga, quedant així eliminada del joc. Cada participant serà víctima i assassí al mateix temps. Es proclamarà guanyador/a la persona participant que haurà eliminat més víctimes en el moment de finalitzar el joc, indistintament que sigui viu o mort.

Cal inscriure’s omplint el formulari que es trobarà penjat a la web de l'associació Juvenil Auvënguen a partir 2 al 7 de juliol de 2018. Conèixer i acceptar les normes del joc és clau pel bon funcionament de l'activitat, aquestes s'han d'acceptar en el moment de la inscripció.

L'inici del joc tindrà lloc el dissabte 14 de juliol a les 12 del migdia.